Mondharmonica leren spelen

Kijk jij ook wel eens jaloers naar een muzikant op een podium? Wat gaaf dat hij of zij zich zo kan uitleven op een muziekinstrument.

Dit is ook voor jou en jouw groep weggelegd, zonder enige muzikale voorkennis.

Viool kunnen we je niet snel leren spelen, maar van een instrument als mondharmonica leren we jullie de basics in een leuke workshop voor jullie hele groep.

Bekijk ook onze andere muziek workshops zoals Ukelele of Djembé.

Mondharmonica Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud Mondharmonica Workshop

De workshopleider vertelt kort iets over de achtergrond van de mondharmonica en de muziekstijl die er vaak aan verbonden is: de blues.

De workshopleider deelt de mondharmonica's uit en laat zien en horen hoe je kunt spelen. Zo geeft hij bijvoorbeeld tips voor de positie van je hand en het vormen van je mond.

Vervolgens gaan we proberen verschillende klanken te spelen die simpel in beeld worden gebracht op een scherm of papier. Hierbij leer je herkennen hoe lang een noot is, en wanneer je in- of uit moet ademen.

En dan komt het magische moment.... met de geleerde noten kunnen jullie samen bekende songs gaan spelen zoals 'Isn't she lovely',  'The River' of 'Manish Boy'.

...image
...image
...image
...image
...image

Hou je mondharmonica!

Elke deelnemer krijgt tijdens de workshop een nieuwe mondharmonica die je na de workshop mag houden. Dat is hygiënisch én leuk, want zo kun je zelf of samen lekker verder oefenen en genieten van jullie nieuwe muzikale skills.

We weten vrijwel zeker dat ook jullie groep het plezier en de samenbindende werking van samen muziek maken gaan ervaren.

Dat effect zal nog lang doorklinken.

Professionele workshopleiders

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten die optreden, maar die ook les geven.
Wij selecteren deze workshopleiders zorgvuldig op enthousiasme, bekwaamheid en betrouwbaar. Zo zijn jullie verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jullie muzikale activiteit.

Wie regelt wat?

De Mondharmonica Workshop beslaat 45 tot 90 minuten en we geven deze in groepsverband aan bijvoorbeeld teams, vriendengroepen of families. Per workshop kunnen er maximaal 30 mensen meedoen.

We kunnen de workshop meerdere keren achter elkaar geven aan steeds een andere groep deelnemers.

Jullie zorgen zelf voor een ruimte met stoelen, en tafels aan de kant. Deze stoelen staan in een halve kring opgesteld. Een groot scherm is handig voor de presentatie en uitleg van de workshopleider.

De workshopleider neemt zelf de benodigde apparatuur en instrumenten mee. Houd rekening met enige geluidsoverlast.

Volwassenen Mondharmonica Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs Mondharmonica Workshop

De Mondharmonica Workshop voor jullie groep haal je in huis voor 32 euro per persoon, met een totaalminimum van 480 euro. Dit bedrag is inclusief de mondharmonica's, exclusief reiskosten, en exclusief btw.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave, snel via het formulier op deze pagina of uitgebreid via de Contactpagina. Bellen is soms nog sneller én leuker op +31 (0)85-2016684.

Workshoplocatie
De workshops van maX Music kunnen wij in principe op elke locatie geven. We kunnen jullie ook in contact brengen met enkele locaties waarmee wij goede ervaringen hebben.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.