Salsa is de laatste jaren flink populair geworden. Misschien wel omdat deze Latijns-Amerikaanse dans zowel sensueel als energiek is, en gericht op plezier en gezelligheid. Op het ritme van de salsa vergeet je je stress en andere kopzorgen. Tegelijkertijd is het dansen een effectieve exercise; een leukere variant op die soms saaie sportschool.

Tijdens de swingende Workshop Salsa van maX Music leert een groep de basistechnieken van het salsa dansen. Na de workshop kunt u gelijk de dansvloer op om uw nieuwe moves in praktijk te brengen.

Inhoud Salsa Workshop

De enthousiaste workshopleiders stellen zich voor en demonstreren danspassen die ze de deelnemers vervolgens aanleren.

De deelnemers leren de maat/telling van de vrolijke salsamuziek, en de heren leren de dames te leiden.

Aan het eind van de workshop kennen de deelnemers:

  • de Mambo, de basispas van LA style salsa,
  • de Rumba, een vrije pas geschikt voor het samen leren dansen, en
  • de single turn; hiermee leert men voor het eerst een draai te maken tijdens het dansen.
...image
...image
...image
...image
...image

Praktische details

Aan de Workshop Salsa kunnen max 10 stellen (10 mannen en 10 vrouwen) meedoen. De heren dragen schoenen met relatief gladde zolen (geen rubberen zolen) zodat ze gemakkelijk kunnen draaien. De dames dragen schoenen met hakken.

De workshopruimte dient minimaal 10 bij 10 meter te zijn; liefst een vierkante ruimte met een houten vloer en liever geen vloerbedekking. De Workshop Salsa duurt 60-90 minuten, afhankelijk van uw wensen.

Prijs Salsa Workshop

Deze workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 350 euro (inclusief reiskosten en btw).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.


Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Amersfoort.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.