Skateboard Workshop

Skateboarden is hip. Overal in het land bezoeken jongens en meisjes van allerlei leeftijden graag speciale skateparken met ramps en half pipes.

Veilig en gecontroleerd
maX Music omarmt het skaten als leuke, (meestal) gezonde en creatieve activiteit die het ontdekken en beleven waard is.

Boek onze workshop voor jullie hele groep en ervaar het skateboarden onder veilige en gecontroleerde omstandigheden op jullie eigen locatie of in een skatepark in jullie buurt.

Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren

Inhoud Skateboard Workshop

De workshopleiders van maX Music komen met skateboards en bescherming naar jullie locatie. Met jullie hulp prepareren ze een plein of afgesloten stuk weg tot geschikte en veilige skate omgeving.

In een eerste workshop wordt gewerkt aan balans, zelfvertrouwen, durf, en het leren van enkele eenvoudige trucs.

Persoonlijke begeleiding
Skateboard ervaring is niet nodig. De workshopleiders komen met een speciaal programma en persoonlijke begeleiding waardoor de kinderen de basis van het skateboarden snel oppakken.

...image
...image
...image
...image

Skateboard Project

Bovenstaand programma kan worden uitgevoerd in 45-100 minuten. Als er meer tijd beschikbaar is, kan de workshop met enkele elementen worden uitgebreid tot 100, 120, 180 minuten of zelfs een meerdaags project.

In een project of lessenserie wordt altijd toegewerkt naar skateboarden in een skatepark waarin grotere obstakels zijn. Vanwege de hogere moeilijkheidsgraad werken we dan met 1 workshopleider per 15 deelnemers.

Kinderen Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren

Professionele docenten

De workshopleiders zijn professionele skaters met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Skateboard Workshop van maX Music.

Lees hier meer over de mensen achter maX Music.

Kinderen Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren

Wie regelt wat?

Skateboard docentDe Skateboard Workshop beslaat 45 tot 100 minuten, en wordt in groepsverband gegeven voor tegelijkertijd maximaal 30 kinderen vanaf groep 7. De workshop kan vallen onder gym of culturele activiteiten, en is aan te passen op speciale schoolthema's en projecten.

Jullie zorgt zelf voor een terrein van minimaal 30 * 15 m2 met een zo glad en vlak mogelijke ondergrond. Het terrein dienen jullie vooraf vrij te maken van zand, takjes etc. zodat de skateboardwieltjes daardoor niet worden gehinderd.

Er dient ook altijd een binnenlocatie beschikbaar te zijn, als backup bij slecht weer.

De kinderen dienen gemakkelijke kleding te dragen en platte schoenen. Rokjes zijn niet handig.

De workshopleider nemen professionele skateboards mee, evenals kniebeschermers en helmen.

Kinderen Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren

Prijs Skateboard Workshop

Je haalt deze workshop 'in huis' vanaf 565 euro. 

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.