Tekenen met een derde dimensie

Zat je bij tekenen eerst nog aan papier gebonden, nu kom je los van het papier en krijgt je tekening een derde dimensie. Fantasie wordt werkelijkheid tijdens de 3D-Pen-Tekenen Workshop van maX Music. 

Zo werkt 3D-Pen-Tekenen
Bij maX Music gebruiken we speciale 3D-pennen waarmee je creaties tastbaar worden. Er komt geen inkt uit de pen, maar vloeibaar plastic dat direct stolt maar toch flexibel blijft. Hiermee komt een ontwerp 'los van het papier', en maak je bijvoorbeeld sieraden, telefoonhoesjes, een portemonnee, kledingaccessoires. Laat je fantasie de vrije loop.

3D-Pen-Tekenen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Inhoud 3D-Pen-Tekenen Workshop

Na een instructie van de workshopleider gaan de deelnemers aan de slag met het maken van hun eigen 3D getekende object. Dit kan aan de hand van stencils die de workshopleider mee neemt, of uit de losse pols.

De workshop kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een ontwerpfase.

De workshop kan op elk gewenst thema worden toegespitst. Het is zelfs mogelijk een technisch aspect aan de objecten toe te voegen. Zo kun je voor de techniekles op school zelf je onderdelen maken die je nodig hebt voor een project. En het ontwerp uit je architectuurles gaat nu echt de lucht in.

Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers hun creaties mee naar huis nemen of tentoonstellen in het lokaal van de school.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleider van maX Music is een professionele artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een 3D-Pen-Tekenen Workshop van maX Music.

Jongeren 3D-Pen-Tekenen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Wie regelt wat?

De Workshop 3D-Pen-Tekenen wordt op jouw locatie verzorgd door de workshopleider van maX Music. Als opdrachtgever verzorg je een ruimte waarin minimaal 5 groepen kunnen worden gevormd met elk twee eigen tafels en 2 stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren / haspels van de school zijn altijd handig.

De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder de 3D pennen. 

De 3D-Pen-Tekenen Workshop beslaat 2 lesuren, en wordt aan maximaal 30 jongeren per workshop gegeven van alle leeftijden en onderwijstypen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

De workshop kan worden ingezet voor lessen CKV en Tekenen, en kan deel uitmaken van een Kunstendag met meerdere creatieve workshops en een afsluitende presentatie.

Jongeren 3D-Pen-Tekenen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs 3D-Pen-Tekenen Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 415 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.