Muziek op een andere manier dan je verwacht

Muziek en elektronica gaan tegenwoordig hand in hand. Veel jongeren worden aangetrokken door het DJ-en, het samplen en loopen van sounds.

maX Music omarmt deze nieuwe media om creativiteit te stimuleren onder jongeren, zo ook met de Air Drumming Workshop.

Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Inhoud Air Drumming Workshop

De workshopleider van maX Music komt met een auto vol instrumenten naar jouw locatie, en laat de jongeren ervaren hoe een popsong kan worden opgebouwd door het inspelen en inzingen van diverse lagen.

Beats, baslijnen en andere samples kunnen worden afgespeeld en bewerkt met de speciale ‘air drums’, bijzondere infrarood apparaten die reageren op handbewegingen van de deelnemers.

Vervolgens kunnen er melodieën worden toegevoegd met onder meer een synthesizer. Eigen teksten en zanglijnen kunnen worden ingezongen waardoor de eigen popsong echt vorm krijgt, en kan worden gepresenteerd.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleiders  van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Air Drumming Workshop van maX Music.

Bekijk ook onze elektronische muziek workshops DJ Mixen, Beats Maken en Muziekproductie.

Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Praktische details

De Air Drumming Workshop beslaat 1-2 lesuren, en wordt in klasverband gegeven voor alle leeftijden in het VMBO, Havo en VWO. De workshop is ook geschikt voor groep 8 van het basisonderwijs. De workshop kan vallen onder CKV en Muziekles, en is aan te passen op speciale schoolthema's en projecten.

Je zorgt zelf voor een ruimte op de begane grond met aan de ene kant een halve kring met stoelen en aan de andere kant een aantal blokken met tafels met pennen en papier voor enkele groepjes deelnemers. De workshopleider neem zelf de benodigde instrumenten apparatuur mee. 

Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Prijs Air Drumming Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 415 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.