Swing mee op de opzwepende gospel tonen

Of je nu gelovig bent of niet, niemand houdt zijn voeten stil bij het horen en zien van een swingend black gospel koor, zoals in een film als Sister Act. Haal deze belevenis in huis met de Black Gospel Workshop van maX Music! 

Black Gospel Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Inhoud Black Gospel Workshop

De workshopleider vertelt kort iets over de geschiedenis en achtergrond van het genre, en na het opwarmen van de stemmen worden enkele typische gospel songs aangeleerd, zoals Oh Happy Day of Shackles

Bij het aanleren van de songs besteden de workshopleiders aandacht aan typische karakteristieken zoals 3-stemmigheid, soul, dynamiek en het belten met de stemmen. Zo vormen de deelnemers binnen no time een swingend koor.

Presentatie
De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen, ouders, etc.Een optionele extra is de inzet van een bandcoach om een band klaar te stomen voor begeleiding van de zingende deelnemers. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele artiesten

De Black Gospel Workshop wordt verzorgd door professionele gospel-artiesten met veel ervaring met uiteenlopende doelgroepen.
De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Jongeren Black Gospel Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Black Gospel Workshop op jullie locatie, bijvoorbeeld met 1 klas in een muzieklokaal, of met een grotere groep in een aula of gymzaal.

Het is ook mogelijk dat de workshopleider zelf de begeleiding verzorgd met een piano. Vraag gerust naar de mogelijkheden! De tijdsduur van de workshop kan worden aangepast op jouw wensen. Vaak wordt gekozen voor 1 of 2 lesuren.

Er kunnen 15-100 jongeren meedoen aan de Black Gospel Workshop. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes.

Bij een groep van 30-100 deelnemers komt er naast de dirigent(e) zo nodig een aparte pianist ingezet en extra geluidsversterking.

Jongeren Black Gospel Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Black Gospel Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 365 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is Cultuurkaart acceptant. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.