Circus Workshop op locatie voor groepen10 Tips voor grappige workshops

Ben je op zoek naar een grappige manier om jullie team, klas of familie te vermaken, verbinden en inspireren? Wij hebben die zoektocht alvast voor jou gedaan.

Hieronder vind je 10 grappige en unieke workshops die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht zullen toveren.

Van improvisatietheater tot rap, en van gospel zingen tot graffiti - er is iets leuks te vinden voor elke groepsactiviteit.

1. Linedance

Zet onze meegebrachte cowboyhoeden op, en geef je over aan de grappige moves van linedance! Onze workshopleidster begeleidt jullie groep bij het aanleren van laagdrempelige linedance routines.

Linedance is een geweldige manier om samen te bewegen en even flink te lachen.

Bekijk meer over de Linedance Workshop.

2. Gospel Zingen

Laat jullie stemmen even lekker galmen in een energieke gospel zangsessie! Onze professionele workshopleiders zullen jullie groep begeleiden bij het zingen van traditionele en moderne gospelnummers.

"Oh happy day!" Voel de kracht van harmonie en verbinding, en de lol van het samen zingen!

Meer over de Gospel Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

3. Improvisatietheater

Improvisatietheater is een lollige manier om de creativiteit en spontaniteit van je groep te stimuleren. Geen scripts, geen regels - alleen maar snelle denkoefeningen en hilarische scènes.

Onze enthousiaste workshopleiders begeleiden jullie groep bij hilarische improvisatiegames en oefeningen die iedereen uit zijn schulp laten komen.

Meer over de Improvisatietheater workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

4. Rap Workshop

Heb je een paar rijmende woordenkunstenaars in je groep? Toon jullie vaardigheden tijdens onze rap workshop! Van tekstschrijven tot ritme en flow; leer de basisprincipes van rap en creëer samen een eigen nummer.

Rappen is een geweldige manier om samen te werken en je innerlijke woordenkunstenaar los te laten. Het resultaat wordt een grappige rap over jullie groep die we zelfs op kunnen nemen met meegebrachte apparatuur.

Meer over de Rap Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

5. Braziliaanse Percussie

Braziliaanse Percussie WorkshopLaat de swingende ritmes van Brazilië jullie groep meenemen op een muzikale reis! Onze workshop Braziliaanse percussie leert jullie de basis van samba en andere opzwepende ritmes spelen.

Pak een tamboerijn, een surdo of een agogo en voel de energie stromen terwijl jullie heerlijk samen muziek maken.

Meer over de Percussie Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

6. Graffiti Workshop

Laat jullie innerlijke kunstenaars los met onze graffiti workshop! Onder begeleiding van een ervaren graffiti-artiest leren jullie basistechnieken, zoals spuitbusbeheersing en ontwerptechnieken.

Dit is een leuke manier om samen te werken aan het maken van een kleurrijke muurschildering en tegelijkertijd te genieten van het grappige proces van het leren van een nieuwe kunstvorm.

Meer over de Graffiti Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

7. Zand Toveren

Stap in de magische wereld van zandkunst! Tijdens deze workshop leer je hoe je met fijn zand op speciale lichtbakken prachtige afbeeldingen en verhalen kunt maken. Het is een ontspannende en boeiende activiteit die ieders verbeelding zal prikkelen.

Meer over de Zandkunst Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.


8. Ukelele Spelen

Ukelele WorkshopPluk aan de snaren van geluk met onze ukelele workshop! Leer akkoorden, melodieën en strumming-patronen terwijl jullie binnen een uur een bekende song spelen.

Het is een leuke en toegankelijke manier om samen muziek te maken, zelfs als je nog nooit eerder een instrument hebt gespeeld.

Meer over de Ukelele Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

9. Circus Workshop

In het circus beleef je als bezoeker een wonderlijke wereld vol met humor, acrobatiek en trucs.
Hoe grappig zou het zijn als jullie dit zelf ook eens konden proberen?
In onze Circus Workshop leren we jullie groep de basis van acrobatiek, jongleren, balans en één-wieleren.

Meer over de Circus Workshop op locatie voor groepen.

10. Mondharmonica

Ontdek de harmonieën van de mondharmonica! Tijdens deze workshop leer je de basis van het bespelen van dit grappige kleine instrument. Van blues tot folk, je zult versteld staan van de geluiden die jullie al binnen een uur kunnen produceren.

Meer over de Mondharmonica Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen.

Nog meer grappige workshops

Wil je nog meer inspiratie? Bekijk hier ons volledige workshopaanbod, ook voor kinderen en jongeren.

Neem contact op

Of je nu op zoek bent naar een team building activiteit, een klassenactiviteit, of gewoon iets leuks wilt doen met een groep vrienden; onze grappige workshops zijn een geweldige keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement vol lachen, leren en samen plezier hebben. Bellen is het snelst op 085-2016684.

We hopen je snel te zien voor een dosis creatieve fun!

Lees ook onze andere blogs:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.