Nederland lachte jarenlang om de Lama's die met diverse sketches de grappigste probeerden te zijn op televisie. In de Workshop Improvisatie van maX Music ontdek je dat er eigenlijk in iedereen wel een lama schuilt.

Improvisatietheater is echter niet alleen maar lachen, gieren en brullen. De oefeningen zijn gebaseerd op spontaniteit, positiviteit, spelplezier, samenwerking en hulpvaardigheid. De deelnemers verhogen creativiteit, durf en concentratie.

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Inhoud Improvisatietheater Workshop

De Workshop Improvisatietheater is een originele en creatieve invulling van een bedrijfsuitje! Ook kan de workshop een onderdeel vormen van een training waarbij relevante situaties kunnen worden gesimuleerd.

Zelf improviseren
De workshop improvisatie begint bij de basis van improviseren. Van een gediplomeerd theaterdocent krijgen de deelnemers oefeningen om het lichaam op te warmen en de fantasie te prikkelen.

Vervolgens stort de groep zich in verschillende oefeningen die resulteren in een onvoorspelbare en vermakelijke workshop.

...image
...image
...image
...image
...image

Voorbeeld improvisatietheater oefening

Twee deelnemers spelen een scène van één minuut. Het speelt zich af in een badkamer en ieder heeft maar twee zinnen tekst. Het publiek roept welke emoties moeten worden gebruikt, bijvoorbeeld 'doodsangst' en 'smoorverliefd'. De twee deelnemers spelen nu dezelfde scène eerst in doodsangst en vervolgens als smoorverliefd. De verschillende resultaten en de humor hiervan zullen iedereen direct opvallen.

Prijs Improvisatietheater Workshop

Deze workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 350 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Reacties

J. Westendorp, Almere:
"Afgelopen vrijdagavond heeft workshopleidster Ideline een prima workshop verzorgd. Ze sloot goed aan bij niveau van de aanwezigen en kreeg de groep enthousiast en in beweging. Meerdere deelnemers hebben na afloop positief gereageerd. Dank voor de samenwerking, het is ons erg goed bevallen!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.