Creatieve en technische team building activiteit

Er blijkt van alles - grappig en/of functioneel - mogelijk als je de stekkertjes van de Makey Makey aansluit op alledaagse voorwerpen. In de workshop met de Makey Makey worden een groep uitgedaagd om creatief te denken en een interface te ontwerpen op het snijvlak van kunst en moderne techniek.

Dat is nog eens een bijzonder team building activiteit.

Snel boeken of meer informatie? Bel ons op 085-2016684.

Nog meer ideeën nodig? Bekijk onze 10 tips om je team creatiever te maken.

Kunst-techniek workshops
Bekijk ook andere workshops op het snijvlak van kunst en techniek: 3D-Pen-Tekenen, Stop Motion en Live Looping.

Volwassenen Makey Makey Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Makey Makey Workshop

Het werkt heel eenvoudig: een alledaags voorwerp als een banaan wordt via de Makey Makey verbonden met de computer. Nu bedien je de computer met de banaan omdat de computer 'denkt' dat de banaan een toets op een toetsenbord is. Door de banaan aan te raken kun je bijvoorbeeld een letter typen, een geluid afspelen, een poppetje laten springen. Kun je dan ook met 5 bananen een concert geven? Ja, dat kan!

De deelnemers experimenteren in groepjes met online toepassingen voor het maken van bijvoorbeeld muziek of een game. De creativiteit en fantasie van de groep wordt gestimuleerd om vervolgens een stap verder te gaan en oplossingen te ontwerpen voor concrete cases. Voorbeelden zijn het zelf ontwerpen van een game controller, een afstandsbediening voor een camera of het toegankelijk maken van een computer voor iemand met een fysieke beperking. Hoe langer de workshop, hoe uitgebreider de opdrachten.

...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Makey Makey Workshop van maX Music.

Volwassenen Makey Makey Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Wie regelt wat?

De workshopleider van maX Music verzorgt de Makey Makey Workshop op jullie locatie. Jullie als opdrachtgever verzorgen een ruimte met een beamer of digibord, wit papier, minimaal vijf computers (liefst met speakers) met internet verbinding, en zo mogelijk wat fruit.
De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder een aantal Makey Makey's en divers materiaal zoals klei, speciale potloden en zilverpapier.

De Makey Makey Workshop beslaat 90 tot 120 minuten, en wordt aan maximaal 20-25 personen per workshop gegeven. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Volwassenen Makey Makey Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Makey Makey Workshop

De Workshop Makey Makey voor jouw groep haal je in huis vanaf 550 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.