Beleef deze urban dansstijl

Dans is constant in beweging en altijd 'in'! Dansrages volgen elkaar snel op, en televisieshows worden gewijd aan dansende mensen. In de Workshop Streetdance van maX Music werkt een groep deelnemers toe naar een afgeronde streetdance choreografie. Lekker dansen! 

Wat is streetdance?
Streetdance is een verzamelnaam voor dansvormen ontstaan op straat, in clubs en op scholen. In de workshop kan een streetdance choreografie daarom verschillende stijlen omvatten zoals jazz, hip-hop, modern, en stijlen die op dat moment populair zijn.

Online Streetdance Workshop

Ook op afstand kunnen we jongeren supertoffe choreografieën aan leren, door duidelijke en zichtbare instructies van onze workshopleiders.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Streetdance Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Verloop workshop

De workshopleid(st)er stelt zich voor, en de groep begint met een warming-up. Het zijn vaak grappige inkomers zoals bewegen 'alsof je in een ballon zit' of 'in de vorm van een letter'. De gêne om met je lijf bezig te zijn wordt hierbij doorbroken. 

Choreografie aanleren
Met enkele techniekoefeningen wordt op een speelse manier toegewerkt naar een uiteindelijke streetdance choreografie. De inbreng van de deelnemers is belangrijk en de choreografie is daardoor altijd anders.
 Het doel is dat de groep de workshop verlaat met een afgerond stuk waarin alle deelnemers kunnen meekomen. Het werkt bemoedigend voor de deelnemers om echt iets onder de knie te hebben wat eventueel aan anderen kan worden getoond.

Cooling down
Na de inspanning wordt het lichaam met slow tempo dans en rek- en strekoefeningen doen weer tot rust gebracht. De workshop wordt zo in een relaxte sfeer beëindigd.

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Extra mogelijkheden

  •  Een uitvoering voor een publiek
  •  Dieper ingaan op diverse dansstijlen die kunnen worden ingevoegd in de streetdance choreografie
  •  Toevoegen van drama elementen
  •  Choreografie laten aansluiten op een relevant thema
  • Aansluitende serie workshops waarin wordt toegewerkt naar een uitgebreide choreografie, bijv. een dansmusical
Jongeren Streetdance Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Prijs Streetdance Workshop

Boek de Streetdance Workshop op je eigen locatie vanaf 290 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Lees meer over de cultuurkaart.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.