Duurzame beats op "nieuwe" instrumenten

Ons dagelijks leven is doorspekt met ritme en daarom is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan men denkt. Door het stapelen van simpele ritmes ontstaat een verrassend muzikaal resultaat. Met deze insteek leren jongeren in de Streetbeats Workshop dikke beats spelen op olievaten en afvaltonnen.

De streetbeats workshop kan deel uitmaken van een Cultuurdag of Recycle Song Project.

Bekijk ook onze andere slagwerk workshops.

 

 

Streetbeats Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Inhoud Streetbeats Workshop

Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de workshopleider iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de drumpatronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren deelnemers zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Uiten en samenwerken
Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de workshopdeelnemers zich uiten en samenwerken. Bovenal proeven ze het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken. De effecten van de Streetbeats Workshop zullen nog lang doorklinken.

Lesbrief
Ter voorbereiding op de workshop kan jullie groep met een eigen begeleider onze lesbrief behandelen. 

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Jongeren Streetbeats Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details

De Streetbeats Workshop duurt 50-70 minuten, en kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

 Per workshop kunnen er maximaal 30 deelnemers meedoen. De workshop is geschikt voor alle leerniveaus.

De workshop kan worden ingezet voor bijvoorbeeld lessen CKV, en kan deel uitmaken van een Kunstendag met meerdere creatieve workshops en een spetterende afsluitende presentatie.

Benodigdheden
Als klant verzorg je een lokaal/ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring (minimaal 50cm tussen de stoelen). De workshopleider neemt zelf de tonnen en drumstokken mee. Houdt rekening met sterke geluidsoverlast.

Jongeren Streetbeats Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Streetbeats Workshop

Boek de Streetbeats Workshop op je eigen locatie vanaf 385 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.