Tattoo tekenen voor beginners

Tatoeages leken vroeger voorbehouden aan zeelieden, en dan waren ze vaak simpel, groen en eigenlijk een beetje lelijk.
Tegenwoordig zie je tattoos in allerlei soorten, maten en kleuren in alle lagen van de bevolking. Regelmatig zijn de figuren, symbolen of letters zo creatief en overduidelijk vaardig aangebracht dat we hier best over een kunstvorm kunnen spreken.

Inhoud Tattoo Tekenen Workshop

In de Tattoo Tekenen Workshop van maX Music kiezen de deelnemers symbolen die ze mooi vinden, en die ze inhoudelijk ook vinden aansluiten bij hun eigen persoonlijkheid. De gekozen symbolen worden eerst op papier uitgewerkt en geoefend, en daarna op de huid getekend met speciale stiften. Een mooie foto wordt het blijvende aandenken, want deze tatoeages zijn gemakkelijk afwasbaar.

Professioneel workshopleider

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.

De Tattoo Tekenen Workshop wordt gegeven door onder meer Justin. Justin - compleet met echte tatoeages - wordt zeer gewaardeerd door onze klanten om zijn rustige uitstraling en goede didactische vaardigheden.

...image
...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat?

De Tattoo Tekenen Workshop duurt 2 lesuren, en kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Per workshop kunnen er maximaal 30 deelnemers meedoen vanaf 10 jaar.

De workshop is geschikt voor alle leerniveaus. De workshop kan worden ingezet voor bijvoorbeeld lessen CKV, en kan deel uitmaken van een cultuurdag met meerdere creatieve workshops en een spetterende afsluitende presentatie.

Benodigdheden
Als klant verzorg je een lokaal met een smartboard of beamer & scherm, papier, pennen en potloden. De workshopleider van maX Music neemt de speciale stiften mee evenals diverse voorbeelden en sjablonen.

Prijs Tattoo Tekenen Workshop

Boek deze workshop op jullie eigen locatie vanaf 365 euro, inclusief reis- en materiaalkosten. Dit bedrag is wel exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.