Nederland lachte jarenlang om de Lama's die met diverse sketches de grappigste probeerden te zijn op televisie. In de Workshop Theatersport van maX Music ontdek je dat er ook in jullie groep lama's schuilen.

Theatersport is echter niet alleen maar lachen, gieren en brullen. De oefeningen zijn gebaseerd op spontaniteit, positiviteit, spelplezier, samenwerking en hulpvaardigheid. De deelnemers verhogen creativiteit, durf en concentratie.

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Theatersport Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Theatersport Workshop

De Workshop Theatersport is een originele en creatieve invulling van een teamuitje! Ook kan de workshop een onderdeel vormen van een training waarbij relevante werksituaties kunnen worden gesimuleerd en out-of-the-box denken kan worden gestimuleerd. Door de humoristische insteek worden bestaande groepsuitdagingen zichtbaar en bespreekbaar.

Zelf improviseren
De workshop theater begint bij de basis van improviseren. Van een gediplomeerd theaterdocent krijgen de deelnemers oefeningen om het lichaam op te warmen en de fantasie te prikkelen. Vervolgens stort de groep zich in verschillende theatersport games die resulteren in een onvoorspelbare en vermakelijke wedstrijd. De deelnemers zijn beurtelings elkaars publiek - bij theatersport zeer interactief en bepalend voor de inhoud van het spel.

...image
...image
...image
...image
...image

Voorbeeld theatersport game

Twee deelnemers spelen een scène van één minuut. De setting is een badkamer en elke speler heeft maar twee zinnen tekst. De overige deelnemers roepen welke emoties moeten worden gebruikt, bijvoorbeeld 'doodsangst' en 'smoorverliefd'. De twee deelnemers spelen nu dezelfde scène eerst in doodsangst en vervolgens als smoorverliefd. De verschillende resultaten en de humor hiervan zullen iedereen direct opvallen.

Professionele begeleiding

De Workshop Theatersport van maX Music wordt verzorgd door ervaren en gediplomeerde theaterdocenten. Deze workshopleiders worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je voor maX Music kiest.

Theatersport Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Theatersport Workshop

Deze workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 350 euro (inclusief reiskosten).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.


Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Amersfoort.

Reacties

Enkele organisaties die eerder tot tevredenheid de Workshop Theatersport van maX Music boekten zijn Sheraton Amsterdam Airport Hotel, De Efteling (ontwerpafdeling), Zorggroep Crabbehof, Cervix, Loyalty Lab, Seats2Meat Utrecht, Lumenz.

J. Westendorp, Almere:
"De workshopleidster heeft een prima workshop theatersport verzorgd. Ze sloot goed aan bij niveau van de aanwezigen en kreeg de groep enthousiast en in beweging. Meerdere deelnemers hebben na afloop positief gereageerd. Dank voor de samenwerking, het is ons erg goed bevallen!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.