Kunst/Techniekdag

Professionele en enthousiaste kunstenaars verzorgen kunst/techniek workshops in de klas. Wij maken een programma op maat dat aansluit op jullie wensen, het aantal kinderen, en natuurlijk jullie budget.

Bekijk ook onze andere themadagen met muziek, dans, musical en beeldende kunst.

Leerlijnen
Werk je op een basisschool en ben je benieuwd waar en hoe deze workshops passen in jullie leerplan? Lees dan onze leerlijnen cultuuronderwijs.

Uiteenlopende kunst/techniek workshops

maX Music biedt diverse workshops op het snijvlak van kunst en techniek. Denk bijvoorbeeld aan een Robot Workshop, 3D-Pen-Tekenen (3D-printen ‘uit de losse pols’), Airbrush (elektronische graffiti pennen), Makey Makey (creatieve computerinterfaces bouwen) en Game Design Lab (computergames ontwerpen en programmeren).

Bekijk een overzicht van alle kunst/techniek workshops.

De verschillende workshops kunnen worden samengevoegd in een programma waarbij de groepen van jullie school een dagdeel of zelfs de hele schooldag heerlijk kunnen gaan experimenteren en creëren.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Workshopresultaten

We zorgen ervoor dat jullie alle eindresultaten krijgen. Je kunt er zelf voor kiezen om deze bijvoorbeeld op beeldschermen in de school te vertonen of online via jullie website of social media.

Optioneel: Video-impressie
Gedurende de dag kan maX Music video-opnames maken die we monteren tot een leuke impressie van de dag die jullie zelfs op de dag zelf nog kunnen vertonen als presentatie voor bijvoorbeeld ouders.
De video-impressie kunnen we voor jullie verzorgen vanaf 600 euro. Deze kosten van deze optionele extra komen bovenop de workshopkosten.

Wie regelt wat?

Tijdens de basisschool activiteiten van maX Music heeft elke workshopleider een eigen lokaal en de groepen kinderen wisselen steeds van ruimte. De meeste workshops kunnen in een gewoon lokaal worden gegeven. Voor sommige workshops is verduistering nodig, desnoods door het afplakken van ramen met vuilniszakken.

De workshopruimtes dienen 45-30 minuten voor aanvang van de eerste workshopronde beschikbaar te zijn voor de workshopleiders.

Benodigdheden
De workshopleiders nemen zelf de meeste benodigde apparatuur mee, maar bij sommige workshops maken we ook graag gebruik van aanwezige computers en/of extra stroompunten op jullie locatie.

Begeleiding
Het is handig en leuk als de eigen leerkracht / begeleider bij de groep blijft om te assisteren tijdens de workshop.
Er is van maX Music een coördinator aanwezig die aanspreekpunt voor de school is. Het is prettig als er ook vanuit de school 1 aanspreekpunt continu aanwezig is die van alles op de hoogte is.

Rooster activiteiten
Het tijdschema en de indeling van groepen in de beschikbare workshops bepalen we in goed overleg. maX Music kan hiervoor een eerste voorstel doen.
Het is prettig en goedkoper als de wachttijd voor de workshopdocenten wordt geminimaliseerd met een continurooster, weinig wisseltijd tussen de workshoprondes, en een half uur lunchpauze.

Prijs Kunst/Techniekdag

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Prijsvoorbeeld
Een school heeft 10 groepen die elk 1 workshop van zo’n 90 minuten volgen (de kleuters volgen workshops van zo’n 45-60 minuten). Er komen 3 workshopleiders die ieder in een eigen lokaal 3-4 workshops geven aan steeds een andere groep. Indicatie totaalprijs = 1.450 euro, inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.