Skateboard Workshop

Skateboarden is in. Speciale skateparken met ramps en half pipes worden overal in het land uit de grond gestampt, en worden onmiddellijk bevolkt door jongens en meiden van allerlei leeftijden

Veilig en gecontroleerd
maX Music omarmt het skaten als leuke, (meestal) gezonde en creatieve activiteit die het ontdekken waard is.
Boek onze workshop voor jullie hele groep en ervaar het skateboarden onder veilige en gecontroleerde omstandigheden op jullie eigen locatie of in een skatepark in de buurt.

Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Inhoud Skateboard Workshop

De workshopleiders van maX Music komen met skateboards en bescherming naar jullie locatie. Ze prepareren een plein of afgesloten stuk weg tot geschikte skate omgeving.

In een eerste workshop wordt gewerkt aan balans, zelfvertrouwen, durf, en het leren van enkele eenvoudige trucs.

Persoonlijke begeleiding
Skateboard ervaring is niet nodig. De workshopleiders komen met een speciaal programma en persoonlijke begeleiding waardoor de deelnemers de basis van het skateboarden snel oppakken.
In een beginners workshop werken we met 1 workshopleider per 15 deelnemers.

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Skateboard Project

Bovenstaand programma kan worden uitgevoerd in 45-100 minuten. Als er meer tijd beschikbaar is, kan de workshop met enkele elementen worden uitgebreid tot 100, 120, 180 minuten of zelfs een meerdaags project.

In een project of lessenserie wordt altijd toegewerkt naar skateboarden in een skatepark waarin grotere obstakels zijn. Vanwege de hogere moeilijkheidsgraad werken we dan met 1 workshopleider per 10 deelnemers.

De Skateboard Workshop kan ook een onderdeel vormen van een Cultuurdag of Hip-Hop Themadag.

Jongeren Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Professionele docenten

Workshopleider in de Skateboard WorkshopDe workshopleiders zijn professionele skaters met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Skateboard Workshop van maX Music.

Lees hier meer over onze mensen en visie.

Jongeren Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Praktische details

De Skateboard Workshop beslaat 45 tot 100 minuten, en wordt in groepsverband gegeven voor tegelijkertijd maximaal 25-30 jongeren van alle leeftijden in het VMBO, Havo en VWO. De workshop kan vallen onder bewegingsonderwijs of CKV, en is aan te passen op speciale schoolthema's en projecten.

Jullie zorgen zelf voor een terrein van minimaal 30 * 15 m2 met een zo glad en vlak mogelijke ondergrond. Het terrein maken jullie vooraf vrij van zand, takjes etc zodat de skateboardwieltjes daardoor niet worden gehinderd.

De deelnemers dienen gemakkelijke kleding te dragen en platte schoenen. Rokjes en hakken zijn niet handig.

De workshopleider nemen professionele skateboards mee, evenals kniebeschermers en helmen.

Jongeren Skateboard Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Prijs Skateboard Workshop

Je haalt deze workshop 'in huis' vanaf 575 euro, inclusief reis- en materiaalkosten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

CJP cultuurkaart
maX Music is officieel acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat scholen een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunnen betalen met deze kaart die bij het CJP kan worden aangevraagd.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.