Workshop Vloggen

Vloggers zijn de self made bn'ers van deze tijd. Door originele, uitgesproken, emotionele, informatieve en/of grappige filmpjes van zichzelf te publiceren op het internet weten sommige van deze vaak jonge personen duizenden volgers aan zich te binden.
De populariteit en zelfstandigheid van figuren als Enzo Knol en Monica Geuze beweegt vele kinderen zelf ook te proberen een bekende vlogger te worden. Maar is het nou echt zo gemakkelijk als het soms lijkt?

In de Workshop Vloggen van maX Music leert jullie groep vlogs filmen en monteren in jullie eigen locatie.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Wat is een vlog?
Een vlog is een afkorting van videologboek; dus eigenlijk een regelmatig terugkerend video-verslag van iemands persoonlijk ervaringen en bevindingen.

Bekijk ook onze Workshop Journaal Maken.

Kinderen Workshop Vloggen - ook beschikbaar voor Jongeren

Inhoud Workshop Vloggen

Met de hele groep wordt een bekende vlog geanalyseerd.
Vervolgens geeft de workshopleider uitleg over filmen en monteren. Hierbij deelt hij direct toepasbare tips & tricks voor vlogs, zoals:

  • blijf praten over wat je doet, waarom je het doet, en wat je ervan vindt
  • monteer korte spetterende momenten aan het begin die uitnodigen tot verder kijken
  • monteer 'visuele grapjes'; vertragen, kleuren veranderen, random andere filmfragmenten tussendoor, geluidseffecten, muziekjes etc

De deelnemers gaan nu in tweetallen aan de slag met een iPad en microfoon. Op de iPad kunnen de gefilmde beelden direct worden gemonteerd en ontstaat al snel een goed beeld van het eindresultaat en wat er nog nodig is.
De workshopleider begeleidt waar nodig, en zorgt ervoor dat alle gemaakte resultaten van de Workshop Vloggen voor jullie worden verzameld.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Praktische details

De Workshop Vloggen is geschikt voor maximaal 20 deelnemers vanaf 10 jaar.
De workshop duurt minimaal 2 uur, en maximaal 3 uur, en kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Bij elke Workshop Vloggen is een begeleider vanuit de school aanwezig die de deelnemers goed kent, en die zo nodig de orde kan handhaven.

Jullie als klant zorgen voor een ruimte met smartboard of beamer waarop we onze laptop en iPads kunnen aansluiten. Als de deelnemers jong zijn en/of zich willen verspreiden buiten het zicht van de workshopleider, dan is het is handig als er 2-3 extra volwassen begeleiders zijn die met groepjes deelnemers meegaan.

De workshopleider van maX Music neemt 10 iPads mee, microfoons en andere benodigdheden.

21 eeuwse vaardigheden
De Vlog Workshop sluit aan op de 21e eeuwse vaardigheden "communicatie" en "samenwerking". Lees hier meer over in onze blog over 21e eeuwse vaardigheden.

 

Kinderen Workshop Vloggen - ook beschikbaar voor Jongeren

Prijs Workshop Vloggen

De Workshop Vloggen voor jouw groep kinderen haal je in huis vanaf 575 euro (incl. reiskosten en vrijgesteld van btw).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.