Van zingen word je blij!

Van samen zingen word je blij. Bij maX Music hebben we daarom diverse zang workshops waaronder Black Gospel, Gregoriaans, Song&Clip, Musical en Zeemansliederen zingen.

Speciaal voor corona-tijd hebben we zelfs een Workshop Niet-Zingen.

Verlies, verlangen en vis

Het samen leren zingen van songs zoals 'West Zuid-West van Amerland' en 'Als De Klok van Arnemuiden' is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring.

De deelnemers aan de workshop worden door een enthousiaste dirigent meegevoerd naar de vissersdorpen waar wordt gezongen over verlies, verlangen en vis.

Er is veel flexibiliteit op het gebied van de samenstelling en grootte van de groep.

Optioneel: Presentatie / concert
De workshop Zeemansliederen Zingen kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld bekenden, collega's, etc.

...image
...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat?

Jullie 'als klant' zorgen zelf voor een ruimte met stopcontact waarbij alle deelnemers op stoelen in een halve kring rond de workshopleider kunnen zitten. Tafels aan de kant of uit de workshopruimte.

De workshopleider neemt zelf een elektrische piano mee voor zover niet aanwezig op de locatie, en de benodigde tekstvellen voor de deelnemers. Vanwege de zware piano is het handig als de workshopruimte zich op de begane grond bevindt en dichtbij een uitgang naar buiten waar ook kan worden geparkeerd.

Per deelnemer is er minimaal 1,5 vierkante meter vrije ruimte nodig, met een totaalminimum van 35 vierkante meter vrije ruimte.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen jullie ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Utrecht, Aalsmeer of Amersfoort.

Prijs Zeemansliederen Zingen Workshop

Deze workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 475 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.