Paasboodschap vol hoop

In de week voor Pasen verzorgen wij interactieve concerten in het voortgezet onderwijs. Artiesten komen naar de scholen toe met rake verhalen, indringende songs, interviews met leerlingen en persoonlijke getuigenissen.

Op een laagdrempelige manier brengen we de Bijbelse paasboodschap van lijden, overwinning en een hoopvolle toekomst.

Bekijk ook ons Paasconcert over het thema 'Vergeving'.

Hoop door geloof

Jongeren van nu ervaren veel mentale druk en zelfs psychische klachten, zo blijkt uit diverse onderzoeken. 

Het leven kan dan soms zelfs uitzichtloos worden.

Wij geloven dat de Bijbelse Paasboodschap kan zorgen voor nieuwe perspectieven en een hoopvolle toekomst.

Met Pasen vieren de christenen dat Jezus naar de aarde kwam en zijn leven als offer gaf zodat wij het beter zouden hebben. Vervolgens stond hij ook weer op uit de dood, en overwon daarmee de kern van het kwaad in de wereld. 

Dit betekent nu niet dat er geen ellende of tegenslag meer is op aarde. Wel betekent het dat lijden ons niet hoeft te beheersen, en dat Jezus naast ons wil staan in onze dagelijkse uitdagingen.

...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat?

Het Paasconcert Hoopvolle Toekomst vindt zo mogelijk op jullie school plaats en wordt inhoudelijk en technisch verzorgd door maX Music.

Voor het fysieke concert zorgt de school voor een grote ruimte met een beamer en groot projectiescherm, en stoelen voor het publiek. Het is belangrijk dat de school vooraf goed verduisterd, en een donkere achtergrond ('backdrop') verzorgt. Onze artiesten en belichting komen dan het mooist tot uiting.

Het concert duurt ongeveer 40 minuten en kan per dag maximaal 4 keer achter elkaar worden uitgevoerd voor steeds maximaal 250 leerlingen.
Je ontvangt ruim op tijd een overzicht met daarin enkele praktische wensen (zoals zaalopstelling, kleedkamer) die goed uitvoerbaar zijn voor de school zelf.

Een week voor de Paasvoorstelling krijgt de school een digitale lesbrief waarmee je het concert in de mentorklassen kunt voor- en/of nabespreken.

Prijs Paasconcert Hoopvolle Toekomst

We bieden dit concert aan voor 4.000 euro per dag met maximaal 4 concerten.

Ben je ge├»nteresseerd in meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.
Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is Cultuurkaart acceptant. Dit betekent dat je als school een deel van de concertkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.
Geef het bij de aanvraag direct aan als je gebruik wilt maken van deze betaalmogelijkheid.

Lees meer over de cultuurkaart in onze blog.

 

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.