Wat is Light Painting?

Graffiti is – naast rappendj-en, en breakdance - een van de vier verschijningsvormen van de populaire hip-hop cultuur. Op straat zie je regelmatig de resultaten van graffiti met spuitbussen verf, maar je kunt ook tekenen met licht.

Tekenen met licht
Bij Light Graffiti of Light Painting wordt er met licht 'getekend' in een verduisterde ruimte. Een fotocamera met lange sluitertijd legt de verrassende creaties vast. Dit kan overal worden uitgevoerd want er blijft geen resultaat achter in het straatbeeld of in het milieu.

"Gelukkig hebben we de foto's nog....."

Lees ook onze blog over graffiti en 10 tips voor leuke activiteiten.

Light Painting Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Light Painting Workshop

In de Workshop Light Painting van maX Music leert een groep deelnemers tekenen met licht. Eerst wordt uitleg gegeven over de principes van de camera en schetsen de deelnemers in groepjes een ontwerp op papier.

Vervolgens tekenen de groepjes met zaklampjes in diverse kleuren in de lucht gedurende 30 seconden in een verduisterde ruimte.

Een fotocamera met een lange sluitertijd legt alleen het licht vast evenals personen die lange tijd op dezelfde plek blijven.

De gecreëerde foto wordt -zonder beeldbewerking- direct met een beamer op een scherm getoond zodat iedereen het resultaat kan zien.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De docenten van maX Music zijn ervaren, professionele artiesten die zorgvuldig zijn geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Workshop Light Painting van maX Music.

Lees hier meer over de mensen achter maX Music.

Volwassenen Light Painting Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Wie regelt wat?

De workshopleider van maX Music verzorgt de Workshop Light Painting op een locatie van jullie keuze, bijvoorbeeld jullie eigen kantoor, huis of een zalencentrum.

De workshopruimte moet volledig kunnen worden verduisterd, en er dient een beamer en scherm en papier en potloden voor alle deelnemers aanwezig te zijn. De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder een professionele camera, diverse lampen en een laptop. 

De Workshop Light Painting beslaat 45-90 minuten, afhankelijk van jullie voorkeuren.
Per workshop kunnen er max. 15-20 personen deelnemen.
De workshop kan meerdere keren achter elkaar - of zelfs tegelijkertijd door verschillende docenten - worden gegeven aan verschillende groepen.

Volwassenen Light Painting Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Light Painting Workshop

Deze workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 450 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.