Line dance voor beginners

...is dat niet iets voor cowboys of bejaarden? Zeker niet, Line dance is weer helemaal hip & happening, zeker nu het ook steeds meer op popmuziek wordt uitgevoerd.
Vervang die 'Yee Haaw' dus maar voor een 'Oh Yeah'

Dus wil je jouw groep eens goed in beweging krijgen, en is een Salsa Workshop net 'een brug te ver'? Boek dan de Linedance Workshop van maX Music, en je bent verzekerd van een leuke en energieke groepsactiviteit.

Lees ook onze blog met 10 Grappige Workshops.

Inhoud workshop

De workshop start rustig met een linedance warming-up zodat alle deelnemers kunnen wennen.

Vervolgens worden er verschillende routines (series van passen en bewegingen) aangeleerd, waaronder natuurlijk de typische hak-teen bewegingen.

De moeilijkheidsgraad passen we ter plekke aan de groep en de beschikbare tijd aan. Het mooie aan line dance is; ervaren of onervaren danser, jong of oud: iedereen kan meedoen.

En of je nu gaat line dancen als teambuilding activiteit of tijdens je bruiloft, voor je het weet staat jouw hele groep te swingen met een lach op het gezicht.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat bij Line dancing?

Aan de Workshop Line dancing kunnen wel 200 deelnemers tegelijkertijd meedoen.

Per deelnemer hebben we zo'n 2 vierkante meter vrije ruimte nodig. Dus bijvoorbeeld bij 30 deelnemers hebben een goed geventileerde ruimte van zo'n 60m2 nodig.

De Workshop Line dancing duurt 45-90 minuten, afhankelijk van jouw wensen.

De workshopleid(st)er neemt zelf muziek en geluidsversterking mee. Desgewenst nemen we ook wat cowboyhoeden en boeren zakdoeken mee ter vergroting van de feestvreugde,

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Prijs Line dancing Workshops

Deze workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 485 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Lees ook onze blog: Ideeën voor creatieve workshops.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.