Custom trucker hats maken

Graffiti is – naast rappen, dj-en, en breakdance - een van de vier verschijningsvormen van de populaire hip-hop cultuur. En ook in Nederland zie je het op veel plekken zoals op grote muren, gebouwen, viaducten en rolluiken van winkels. Graffiti is een ideale ingang om beeldende kunst onder de aandacht van jongeren te brengen.

Petjes beschilderen
Typische graffiti tags (korte handtekening) plaatsen we in deze workshop niet op muren (zoals in onze Graffiti Workshop) of in de lucht met licht (Light Graffiti Workshop) maar op trucker caps (de bekende petjes met achterkant van gaas). Elke deelnemer beschildert een eigen petje dat hij of zij na afloop mag houden.

Bekijk ook onze andere beeldende workshops voor jongeren.

Inhoud Trucker Cap Graffiti Workshop

De workshopleider vertelt over de kenmerken van graffiti en de betekenis er van binnen de hip-hop cultuur. Aan de hand van diverse voorbeelden laat hij zien hoe je een tag kunt zetten op een trucker cap (het bekende petje met de achterkant van 'gaas').

De deelnemers maken eerst een ontwerp op papier. Vervolgens wordt het ontwerp met speciale verfstiften op het petje uitgewerkt.

Hip-Hop Themadag
De Trucker Cap Graffiti Workshop kan deel uitmaken van een Hip-Hop Themadag met een voorstelling en uiteenlopende hip-hop workshops.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Praktische Details

De workshop duurt 50-100 minuten, afhankelijk van jouw wensen. Er kunnen maximaal 30 personen tegelijkertijd aan de workshop deelnemen. We kunnen de workshop meerdere keren achter elkaar geven aan verschillende groepen. De workshop is geschikt voor jongeren van alle leerniveaus en kan worden gegeven in het kader van bijvoorbeeld beeldende vorming en cultuureducatie.

Benodigdheden
De klant zorgt voor een gewoon lokaal met een smartboard of beamer en projectiescherm, en met tafels en stoelen. Een lokaal beeldende vorming of handvaardigheid is nog mooier. De klant zorgt ook voor wit A4-papier en potloden. De workshopleider neemt alle overige benodigdheden mee; trucker caps, verfstiften, sjablonen, etc.

Let op: De gebruikte verf is niet uitwasbaar en kan bij onzorgvuldig gebruik de kleding van de deelnemers verkleuren.

Prijs Trucker Cap Graffiti Workshop

Boek de Trucker Cap Graffiti Workshop op je eigen locatie vanaf 475 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.