Extra dimensie aan video conferencing

Werkend Nederland heeft ineens de mogelijkheden van Zoom, Google Meet, Microsoft Teams en andere video conferencing apps ontdekt en heeft er in deze corona periode mee leren werken. Het blijven natuurlijk lange werkdagen in je eentje thuis.

maX Music ervaart dit zelf ook en vindt het van belang dat we de thuiswerkdagen efficiënt, productief en enthousiast kunnen blijven houden. ZOOMPH is in het leven geroepen om jouw online meetings veel mooier, interactiever, muzikaler en 'woordevoller' te maken.

Spoken Word en Live Looping

Ter voorbereiding van jouw video conferentie willen we meer te weten komen over jou, jullie organisatie, jullie bijeenkomst en mogelijke thematiek tijdens de video conferentie. Onze woordkunstenaar gaat met deze input aan de slag om Spoken Word op maat te maken.

Tijdens de video conferentie zal onze woordkunstenaar live zijn steen bijdragen aan jullie conferentie. Middels een combinatie van Spoken Word en Live Looping zet hij de toon en proeft hij de sfeer. De woordkunstenaar zal deze toon zetten tijdens de introductie, afsluiting op bepaalde pauzemomenten van de conferentie.

Het resultaat van de conferentie is dat jij en je collega's geïnspireerd zijn en een enthousiaste doch productieve en efficiënte werkdag hebben ervaren.

...image
...image
...image

Praktische details

Jij of jouw organisatie dient onze woordkunstenaar uit te nodigen in de online omgeving, waarin jullie je videoconferentie organiseren, zoals Zoom, Google Meet of Microsoft Teams. De woordkunstenaar zal gedurende de conferentie aanwezig blijven in de conferentie, om de sfeer te blijven proeven, ook als hij even niet actief is.

De Droominee
Deze act wordt uitgevoerd door De Droominee. Hij is een spoken word performer. Hij raapt de hele dag woorden en zinnen op, zodat je met woordspelingen en metaforen de dag beknopt terughoort. Hij zet de toon, helpt praatjes te laten zakken, zoekt connecties en biedt perspectieven.

Corona maatregelen
Uiteraard is deze act volledig corona proof te noemen, maar ben je toch benieuwd hoe wij met onze andere workshops en acts de corona maatregelen interpreteren en implementeren, kijk dan even hier.

Prijs ZOOMPH Online Conferentie Act

Ben je geïnteresseerd in meer informatie en een optie in onze agenda?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.