Graffiti letters maken

In de Graffiti Workshop van maX Music leren we een groep jongeren zelf graffiti letters spuiten. Na een korte uitleg kunnen de jongeren al snel zelf of in teams aan de slag. Het eindresultaat is per persoon of team een uniek graffiti kunstwerk dat kan worden opgehangen of dat mee naar huis mag.

De Graffiti Workshop draagt bij aan de ontwikkeling van creativiteit, durf, uitdrukkingsvaardigheid en zelfvertrouwen van de deelnemers.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Hip-Hop Themadag
De verschillende Hip-Hop workshops van maX Music kunnen worden gecombineerd in een Hip-Hop Themadag met een spetterende afsluitende presentatie.

Graffiti Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Wat is Graffiti?

Graffiti is een beeldende kunstvorm waarbij men unieke kunstwerken/muurschilderingen verft met spuitbussen. En ook in Nederland zie je het op veel plekken zoals op grote muren, gebouwen, viaducten en rolluiken van winkels.

Het zijn vaak korte teksten en afbeeldingen, variërend van tags (korte handtekening) tot pieces (grotere, kunstig uitgevoerde afbeeldingen). Er is altijd een duidelijke eigen stijl/identiteit te herkennen. Graffiti is een ideale ingang om beeldende kunst onder de aandacht van jongeren te brengen.

Graffiti is – naast rappendj-en, en breakdance - een van de vier disciplines van de populaire hip-hop cultuur.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De docenten van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring, en ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Graffiti Workshop van maX Music.

Graffiti Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details

De Graffiti Workshop beslaat 75-120 minuten, en wordt steeds aan maximaal 20-25 jongeren gegeven. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen van alle leeftijden en onderwijstypen.

De workshop kan worden ingezet voor lessen CKV en Tekenen, en kan deel uitmaken van een Hip-Hop Themadag of een Cultuurdag met meerdere creatieve workshops.

Benodigdheden
De workshopleider van maX Music verzorgt de Graffiti Workshop op jouw locatie. Als opdrachtgever hoef je alleen voor een ruimte zorgen, bij voorkeur buiten onder een afdak en zoveel mogelijk uit de wind. (bijvoorbeeld een fietsenstalling). Een binnenruimte is ook mogelijk als deze goed geventileerd is. Zo nodig gebruiken we verf op waterbasis.

De workshopleider neemt alle benodigdheden mee, waaronder:

  • mobiele, opzetbare wand
  • 3 spuitbussen verf per deelnemer (breed pallet kleuren zodat er onderling nog gewisseld kan worden)
  • hardboard plaat per deelnemer of groot folie voor de hele groep
  • handschoenen per deelnemer
  • beschermende kleding per deelnemers
  • stucloper (landbouwplastic)
Graffiti Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Graffiti Workshop

Boek de Graffiti Workshop op je eigen locatie vanaf 550 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.