Stunten met steps

Je ziet ze overal; die kleine stepjes waarmee jongeren rondscheuren over de stoep en het schoolplein. Maar er is meer mogelijk dan alleen vooruit komen. Met een speciale stuntstep kun je je ook wagen aan special tricks als de wheely of de pogo.

Wij komen met deze stuntsteps en beschermende middelen naar jullie eigen locatie voor een sportieve workshop aan een hele groep jongeren.

Wat is een stuntstep?
Een stuntstep is steviger dan de vouwstep die je het meeste ziet in het straatbeeld. De stuntstep is meer geschikt en veiliger voor het uitvoeren van special tricks.
Om deze reden is ook het stuur van een stuntstep niet verstelbaar.

De wielen van een stuntstep zijn kleiner zodat je beter kunt versnellen.
Er zijn verschillende maten stuntsteps te koop, en er is keuze uit diverse materialen.

Jongeren Stuntstep Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Inhoud Stuntstep Workshop

Met een speciaal workshopprogramma leren we de basis van het stuntsteppen aan een groep jongeren.

We spelen hierbij in het niveau van onervaren deelnemers, en veel persoonlijke begeleiding.

In de stuntstep workshop werken we aan doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, je grenzen verleggen, vallen en opstaan en plezier hebben.

...image
...image
...image

Professionele workshopleiders

De Stuntstep Workshop verzorgen we met workshopleiders die zelf jaren ervaring hebben met stuntsteppen. Zij brengen graag hun passie voor het steppen over op jongeren.

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jullie sportieve activiteit.

Jongeren Stuntstep Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Wie regelt wat?

De klant zorgt voor een terrein in de buitenlucht van minimaal 30 bij 15 meter in oppervlakte met een zo vlak mogelijke ondergrond, zoals asfalt of tegels zonder veel hoogteverschil. Het plein dient schoongeveegd te zijn en daarmee vrij van zand en takjes, zodat de wieltjes van de steps niet blokkeren.

Het terrein mag obstakels hebben, zoals bomen of banken. Bij regen dient er een overdekte back-uplocatie beschikbaar te zijn, zoals een gymzaal.

De jongeren dienen gemakkelijke kleding te dragen en platte schoenen. Rokjes en hakken zijn niet handig.

De workshopleider neemt overige materialen mee, waaronder verplaatsbare obstakels, maximaal 30 stuntsteps, en professionele hoofd-, knie- en elleboogbescherming.

Houd rekening met geluidsoverlast.

Jongeren Stuntstep Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Prijs Stuntstep Workshop

Boek de Stuntstep Workshop op jullie eigen locatie vanaf 425 euro. Onze prijzen zijn inclusief materiaal- en reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten, en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave, snel via het formulier op deze pagina of uitgebreid via de Contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als middelbare school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.