Zang Workshop

Wil je met jouw groep een keer lekker samen zingen, laagdrempelig of juist eens goed de diepte in? Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jouw locatie, en geven uw groep een Zang Workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Zang Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Gospel Zingen

Erg populair is onze Workshop Gospel Zingen. Jouw groep waant zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Een professionele gospelzanger(es) leert enkele black gospel songs aan zoals 'Oh Happy Day' of 'Lean On Me'. Natuurlijk streven we naar meerstemmigheid en soul.

Zeemansliederen Zingen

In de Workshop Zeemansliederen Zingen, zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis. Met het hele gezelschap samen liederen zingen zoals 'West Zuid-West van Ameland' en 'Als De Klok van Arnemuiden' is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring.

...image
...image
...image
...image
...image

Musical Zingen

Nederland houdt van musicals: Bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar The Body Guard of Soldaat van Oranje is geweest! In de Workshop Musical leren de deelnemers zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typische musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!      

Volwassenen Zang Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Eigen lied zingen

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Workshop Songwriting schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat je per se een instrument hoeft te kunnen spelen. 

Opnames
Er kunnen tijdens de Workshop Songwriting audio- of video-opnames worden gemaakt, zodat je na de workshop nog kunt nagenieten van jullie zelfgeschreven lied.

Volwassenen Zang Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Gregoriaans Zingen Workshop

Gregoriaans is recitatieve Latijnse zang in de christelijke kerk, die zich in de eerste eeuwen na Christus ontwikkelde. Vandaag de dag associëren veel mensen deze stijl met rust en bezinning. In de Workshop Gregoriaanse Zang van maX Music ervaart jouw groep het plezier van samen zingen, en de meditatieve uitwerking van het Gregoriaans zingen.

Volwassenen Zang Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Zang Workshop voor gevorderden

We bieden onze zang workshop ook aan voor gevorderde zangers zoals in koren. We passen het niveau van de workshop altijd aan op het niveau van de groep.

Zo kunnen wij tijdens een Workshop Black Gospel Zingen in gaan op technieken zoals belting, 'zuigende' dynamiek en de typische 3-stemmigheid. 

In een theater/presentatie workshop wordt de groep door een theaterdocent begeleid in het `losser` en meer gefocust worden en de uitstraling en performance van de groep.

Volwassenen Zang Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Zang Workshop

Een Zang Workshop van maX Music haal je in huis vanaf 450 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.