Activiteiten voor op school

maX Music verzorgt sinds 2006 basisschool activiteiten met muziek, dans, theater, beeldende kunst, mediawijsheid, en kunst/techniek.

Voor elke groep bieden we workshops, lessenseries en complete kunstendagen.

We vinden het extra leuk om toe te werken naar een eindproduct of presentatie.

Graag maken we voor jullie basisschool een programma op maat dat aansluit op de grootte van jullie school, speciale wensen, en natuurlijk jullie budget.

Bel ons op +31 (0)85-2016684 voor een vrijblijvend brainstormpje, ook over de inzet van NPO gelden voor cultuureducatie.

Beeldende activiteiten op school

Professionele artiesten komen naar jullie school met alle benodigdheden. De kinderen leren kijken met het oog van de kunstenaar, en worden meegenomen op een creatieve ontdekkingsreis.

Wat denk je van toveren met zand op speciale lichttafels, of airbrushen met graffiti pennen?

Met 3D-printerpennen tekenen we 3d objecten, en maar ook met licht kunnen tekenen voor een camera met lange sluitertijd; Light Painting!

Bekijk al onze beeldende workshops voor kinderen.

...image
...image
...image
...image

Mediawijsheid activiteiten

Met diverse workshops zoals Nepnieuws, Vloggen, Stop Motion en Makey Makey leert maX Music kinderen creatief werken met media en techniek.

Zo leren ze enerzijds zelf de kunst van het bewerken, en anderzijds herkennen en filteren wat echt is en wat 'gekleurd'.

Hoe meer tijd er in een activiteit beschikbaar is, hoe groter we de uitdagingen kunnen maken en hoe uitgebreider de eindresultaten zullen zijn.

Bekijk alle mediawijsheid activiteiten.

Muziek activiteiten basisschool

Onze professionele artiesten verzorgen basisschool activiteiten op het gebied van muziek op jullie locatie zoals Rap, Percussie, Ukelele, Air Drumming, StemSterren en Song&Clip.

Veel muziek activiteiten kunnen in verschillende vormen worden gegeven; als eenmalige workshop, maar ook in een lessenserie of als onderdeel van een themadag zoals onze Muziekdag of Musical-In-1-Dag.

Hoe leuk is het als de trotse kinderen hun nieuwe skills laten horen en zien aan hun ouders tijdens een eindpresentatie? Daarom proberen we altijd naar een presenteerbaar resultaat toe te werken.

Ook onze muziek activiteiten kunnen worden gekoppeld aan een thema, bijvoorbeeld 'muziek in verschillende culturen' of 'muziek door de jaren heen'. Aan de hand van bijbehorende knutseltips werken de eigen leerkrachten met hun groepen aan accessoires en decor voor de presentatie.

Bekijk al onze muziek activiteiten.

...image
...image
...image
...image
...image

Dans activiteiten basisschool

We bieden diverse dans workshops zoals Zang & Dans, Streetdance en Breakdance.
Deze activiteiten voor op school kunnen eenmalig worden gegeven, maar ook in een lessenserie of zelfs in een carrousel op een Dansdag.

Onze enthousiaste workshopleiders leren elke groep een danschoreografie die kan worden gepresenteerd aan een publiek.

De dans activiteiten kunnen worden gekoppeld aan een thema, bijvoorbeeld 'dans over de hele wereld' of 'dans door de jaren heen'.

Aan de hand van bijbehorende knutseltips werken de eigen leerkrachten met hun groepen aan accessoires en decor voor de presentatie.

Bekijk al onze dans activiteiten.

...image
...image
...image
...image

Prijs educatieve basisschool activiteiten

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Gebruik het contactformulier op deze pagina of e-mail naar info@maxmusic.nl.

Vermeld daarbij alsjeblieft in welke basisschool activiteiten je geïnteresseerd bent, en hoeveel groepen je wilt laten deelnemen.

Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Reacties activiteiten basisschool

José van der Zalm, RK Basisschool Joannes, Naaldwijk:
“Wij als ouders hebben genoten van de basisschool activiteiten van groep 7: Trommelen, dansen en rappen. Het zou eigenlijk een standaard & verplicht vak op school moeten zijn als je al die stralende gezichten ziet van de kinderen. Bedankt, want ze hebben er weer een hele leuke ervaring & herinnering bij!"

Mieke Tolkamp, Vrije school Kennemerland, Haarlem:
"Ik wil jullie bedanken voor de goede organisatie en communicatie, de kwaliteit van de workshops en de flexibele opstelling van de workshopleiders. In goed overleg hebben we met elkaar ervoor gezorgd dat het een prachtige dag werd als afscheid van onze directeur. De kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten."

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.