Samen swingen

Erg populair is onze workshop Gospel Zingen. Een echte gospelzanger(es) leert enkele black gospel songs aan zoals 'Oh Happy Day' of 'Lean On Me'.

In de Workshop Musical wordt een scène uit een bekende musical aangeleerd en leert de groep zingen en bewegen op een bekende musicalsong. Of leef je lekker uit met een percussie workshop DjembéLatin Percussie of Streetbeats. Dat wordt swingen! 

Eigen lied

Zelf een lied schrijven kan in de Workshop Rap of Songwriting. Leuk om te doen, en om te laten horen en/of zien tijdens de bruiloft! 

CD opnemen vrijgezellenfeest

Hoe leuk is het om samen een cd op te nemen, zodat jullie later nog eens kunnen nalachen om jullie vrijgezellenfeest!

Met onze mobiele opname apparatuur kunnen we vrijwel op elke locatie opnemen, bijvoorbeeld bij iemand thuis of zelfs in een cafe of restaurant.

Onder professionele begeleiding kunnen jullie een bekend lied opnemen, of een eigen tekst op een bekende melodie.

Deze eigen tekst zouden jullie vooraf ook met hulp van maX Music kunnen schrijven in een Songwriting Workshop of Workshop Rap in combinatie met cd-opnames.

...image
...image
...image
...image
...image

Schilderen

In de Workshop Team Painting maakt een groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk dat de bruid of bruidegom kan ophangen als aandenken.

In de Workshop Light Graffiti leert de groep tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd. Zo kun je de bruid of bruidegom in alles laten veranderen wat je maar wilt.

Theater als activiteit vrijgezellenfeest

Tijdens de Workshop Theatersport worden de deelnemers met veel humor uit de tent gelokt met improvisatie-oefeningen zoals gezien bij De Lama's. In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over en/of een prijsopgave voor een vrij gezellig feest?

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Op elke locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven (zelfs bij u thuis), maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Aalsmeer of Amersfoort. De kosten bedragen 25-40 euro per deelnemer.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.