Dit teamuitje zorgt voor creativiteit

Zoekt u een teamuitje dat origineel is en uw teamleden samen iets bijzonders laat beleven? Bij maX Music vindt u een ruim aanbod aan workshops die creativiteit, teamgeest en durf stimuleren.

Muziek, theater, media, creatief; voor ieder wat wils en op iedere gewenste locatie.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Teamuitje met muziek

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Workshop Gospel Zingen, lekker swingen met uw collega’s als een echt Gospel koor.

In het teamuitstapje Songwriting Workshop ervaart u hoe tekst en muziek samenwerken en schrijft u onder professionele begeleiding u eigen popsong.

Natuurlijk kunnen we de song ook opnemen op cd of dvd. In de workshops Theatersport, Songwriting en Rappen is het daarbij nog eens mogelijk om bepaalde thema's uit uw werk op een ludieke manier te laten teruggekomen.

maX Music zet enthousiaste artiesten en kunstenaars in die u gedurende de workshop professionele begeleiding geven.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Teamuitje met theater

Acteerwerk en improvisatie trekt de aandacht, onder meer door televisieprogramma's als GTST en De Lama's. In de theater workshops van maX Music proberen de deelnemers het zelf, en ontwikkelen ze lef, creativiteit en concentratie. In de Workshop Theatersport stort de groep zich op onvoorspelbare en grappige theatersportgames waarbij improvisatie en spontaniteit voorop staan. 

Tijdens de Workshop Soap Acteren worden in kleine groepjes scènes uitgewerkt en gespeeld. Er is veel aandacht voor emotie, mimiek en personages. In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

Teamuitje met creatieve workshops

In de Workshop Light Graffiti leert uw team tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd.

In de Workshop Team Painting maakt de groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Verf spuiten op muren of hardboard doe je in de Graffiti Workshop. Zet je eigen piece of tag.

Met zand toveren op magische lichtbakken gebeurt in de Zandkunst Workshop. Vertel het verhaal van jullie team of organisatie met zandtekeningen.

Prijs teamuitje

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor onze creatieve teamuitjes.

Dit kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De teamuitje workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie plaatsvinden. Wilt u liever dat wij de locatie ook verzorgen inclusief catering? Neem contact op, en we proberen een mooi totaalprogramma voor u samen te stellen.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.