Muziek activiteiten volwassenen

Wil je met je collega's, vrienden of familie op een leuke en laagdrempelige manier zelf eens muziek maken? Bijvoorbeeld met djembe of andere trommels, zang, rap, musical, ukelele's of dj-draaitafels?

Professionele en enthousiaste artiesten komen met instrumenten naar jullie locatie. Jullie beleven een muziek activiteit waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

→ Snel boeken of meer informatie? Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

→ Eerst nog meer inspiratie nodig? Lees onze 10 tips voor leuke activiteiten.

→ Bekijk ook onze muziek workshops voor jongeren of kinderen.

Workshop Zingen

Sister Act of Blues Brothers gezien? In onze Gospel Workshop wanen jullie je binnen de kortste keren in zo'n kolkende zwarte kerk.
Met veel energie, soul en meerstemmigheid leren we jullie gospel songs zingen zoals ‘Oh Happy Day’.

In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen jullie bekende liederen over verlies, verlangen en vis.

Workshop Musical

Nederland houdt van musicals. Bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Aladdin of Tina is geweest! In onze Musical Workshop leren jullie zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Eigen lied of rap schrijven

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In onze Rap Workshop helpt een coole rapper jullie een eigen rhyme te schrijven en deze met veel lol te rappen op een vette hip-hop beat.

In de Songwriting Workshop schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie. Hiervoor hoeft niemand per se een instrument te kunnen bespelen.

Opnames
Willen jullie een audio- of video-opname van jullie zelfgeschreven song/rap, aangeleerde lied. Of zelfs een video-impressie van de hele muziek workshop? Vermeld dit bij jullie aanvraag. We nemen dit dan apart op in de prijsopgave.

Trommel Workshops

Streetbeats Workshop voor volwassenenOns dagelijks leven zit vol ritme en daardoor is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen creëren we een verrassend ritmisch resultaat.

Met deze insteek leren we jullie ritmes spelen op trommels. Bijvoorbeeld op afvaltonnen (Workshop Streetbeats), Afrikaanse trommels (Workshop Djembé), Peruaanse Cajons (Workshop Cajon). Of op Zuid-Amerikaanse instrumenten (Workshop Latin Percussie).

DJ Workshop

In de DJ Workshop maken jullie kennis met een professionele DJ. Je leert hoe je songs op verschillende manieren door elkaar kunt mixen met professionele draaitafels. Wie van jullie krijgt de groep aan het dansen?

Ukelele Workshop

Ukelele WorkshopIn de Ukelele Workshop leren jullie binnen een uur een bekend liedje spelen op die mini gitaartjes uit Hawaii. Wij krijgen iedereen aan het spelen!

In de Mondharmonica Workshop leer je de blues spelen op een mondharmonica die jullie na de workshop allemaal mogen houden!

Muziek workshop op locatie - hoe werkt dat?

Onze workshopleiders komen met de muziekinstrumenten naar jullie locatie. Of dit nu een kantoor, restaurant, hotel of conferentiecentrum is. Sommige muziek workshops kunnen zelfs buiten plaatsvinden.
Ter plekke creëren we een workshopruimte of zelfs een opname-studio.
In goed overleg is er veel mogelijk.

Prijs muziek workshops

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Dit kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreider op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.