Iedereen maakt muziek in onze workshops

Wil je met een groep op een leuke en laagdrempelige manier zelf eens aan de slag met trommels, zang, rap, musical, ukelele's of dj-draaitafels?

Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jullie locatie voor een muziek workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Muziek Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Workshop Zingen

In de Gospel Workshop waant jullie groep zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Met veel energie, soul en meerstemmigheid worden songs als ‘Oh Happy Day’ aangeleerd. In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis.

Workshop Musical

Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Aladdin of Tina is geweest! In onze Musical Workshop leren jullie zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Eigen lied/rap schrijven

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Rap Workshop helpt een coole rapper jullie een eigen rhyme te schrijven en deze met veel lol te rappen op een vette hip-hop beat.

In de Songwriting Workshop schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat iemand daarvoor per se een instrument hoeft te kunnen bespelen.

Opnames
Willen jullie een audio- of video-opname van jullie zelfgeschreven song/rap, aangeleerde lied of een video-impressie van de hele muziek workshop? Vermeld dit bij de aanvraag, dan nemen we dit apart op in de prijsopgave.

Muziek Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Trommel Workshops

Ons dagelijks leven zit vol ritme en daardoor is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert jullie groep ritmes spelen op afvaltonnen (Workshop Streetbeats), Afrikaanse trommels (Workshop Djembe), Peruaanse Cajons (Workshop Cajon), of diverse Zuid-Amerikaanse instrumenten (Workshop Latin Percussie).

Muziek Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

DJ / Mixen Workshop

In de DJ Workshop maken jullie kennis met een professionele DJ, en leer je hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie van jullie krijgt de groep aan het dansen?

Muziek Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Ukelele Workshop

In de Ukelele Workshop leren jullie binnen een uur een bekend liedje spelen op die mini gitaartjes uit Hawaii. Wij krijgen iedereen aan het spelen!

Muziek Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs muziek workshops

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.