Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Jongeren

Capoeira Workshop

Capoeira Workshop

Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans. Capoeira ziet eruit als een combinatie van vele acrobatische bewegingen en draaitrappen.

Game Design Lab

Jongeren lijken hun halve dag achter schermen door te brengen, vaak ook voor ontspanning met computer games.

Mediawijsheid Workshops

Jongeren hebben tegenwoordig bijna continu toegang tot media zoals televisie en Internet. Ze groeien ermee op en lijken daarom al snel 'mediawijs'.

Kunst & Cultuur Project

Het eindproduct is bijvoorbeeld een videoclip met eigen songs of een Talent Night met optredens. Hebt u zelf een ander idee voor een project?

Workshop Carrousel

Bij een Kunstendag of Workshop Carrousel van maX Music komen professionele artiesten naar uw school toe en verzorgen op uw eigen locatie kunst & cultuur workshops.

Theater Themadag

Soapseries, musicalfilms en improvisatieshows zijn niet meer weg te denken van de televisie en ze zijn populair onder veel jongeren in alle onderwijstypen.

Song & Clip In 1 Dag

In één dag een song of rap schrijven, opnemen met professionele apparatuur en ook nog een videoclip erbij? Dat kan toch nooit? maX Music doet het gewoon wel.

Hip-Hop Themadag

Hip-Hop is een culturele beweging, vooral bekend als muziekstijl. Ze is ontstaan in de jaren zeventig van de twintigste eeuw in New York.

Abonneer op Jongeren