fbpx Jongeren | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Jongeren

Online paasvoorstelling Alone Together

Digitale paasvoorstelling

Naastenliefde en opoffering vs. individualisme staan centraal in de interactieve paasfilm 'Alone Together', maar het gaat er niet rustig aan toe.

Met opzwepende beats, rake sketches en een gekke quizmaster wordt Pasen op een eigentijdse manier begrijpelijk gemaakt voor leerlingen, ongeacht hun achtergrond.
Met onze lesbrief kun je de film voor- en/of nabespreken in de mentorklassen.

Voor de online voorstelling betaal je een klein bedrag per leerling, dus je kunt het zelfs voor maar 1 klas afnemen.

Theaterconcert Pasen Voortgezet Onderwijs

Goed nieuws in kampvuur-setting

In de week voor Pasen 2022 verzorgde maX Music 18 theaterconcerten op 5 middelbare scholen.
Met indringende songs, verhalen, interviews en getuigenissen werd de Bijbelse paasboodschap van overwinning op een laagdrempelige manier gebracht.

Live muziek, persoonlijke verhalen en aansprekende media in een intieme 'kampvuur-setting', waarbij we steeds zochten naar echtheid en verbinding.

Subsidie Extra Hulp voor de Klas

Ondersteuning voor extra personeel

De overheid heeft € 210 miljoen uitgetrokken voor de subsidie Extra Hulp voor de Klas. Deze noodmaatregel is bedoeld om basisscholen, middelbare scholen en het mbo tijdens corona extra hulp en ondersteuning te bieden voor extra personeel.

De subsidie draagt hiermee bij aan het openhouden van de scholen en het continueren van het onderwijs. Dit is noodzakelijk om achterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en terug te dringen.

Recycle Song Project voor jongeren

Recycle beats & lyrics

Het thema duurzaamheid is hot onder jongeren. Tijdens de wereldwijde klimaatmarsen komen er opvallend veel scholieren opdagen.

Striptekenen Workshop voor jongeren

Laagdrempelig je fantasie tot leven brengen

Op veel verschillende manieren proberen we onze droombeelden en knotsgekke hersenspinsels te laten zien in onze realiteit.

Just Like Me Voorstelling

Voorstelling Just Like Me

De invloed van social media op scholieren is onmiskenbaar. De gevolgen van deze sociale platformen zijn minder zichtbaar. De lijn is dun tussen een grapje en een iemand pesten. Jongeren overzien niet altijd even goed de gevolgen van hun online gedrag.

maX Music presenteert de voorstelling Just Like Me. Deze interactieve theater voorstelling zorgt dat de gevolgen van sociale media zichtbaar worden en houdt het publiek daarmee een spiegel voor.

Abonneer op Jongeren