fbpx Kinderen | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Kinderen

Creatieve zomer Amersfoort

Creatieve zomeractiviteiten

Veel gezinnen gaan deze zomervakantie vanwege de corona-pandemie minder op vakantie en genieten meer van de zomer in eigen land of zelfs eigen stad. 

Samen met de gemeente Amersfoort en Stichting ABC heeft maX Music een zomerprogramma opgesteld voor de kinderen uit verschillende wijken in de stad. Op deze manier kunnen kinderen toch genieten van een 'staycation'. 

Er worden bijvoorbeeld op verschillende plekken in Amersfoort Percussie, Dans en/of Techniek Workshops georganiseerd. 

Kinderopvang vakantieworkshops

Invulling vakantieactiviteiten

In de vakantieperiodes zijn de kinderen vrij, maar in veel gevallen de ouders niet. Daarom zijn ook in vakanties de kinderopvang en BSO van wezenlijk belang.

Kinderen willen in de vakantie natuurlijk leuke dingen doen en extra vermaakt worden. Even geen school en dan zijn er andere uitlaatkleppen nodig.

Workshops
maX Music ziet de behoefte die kinderen hebben. Daarvoor heeft het energieke, creatieve en culturele workshops ontwikkeld voor kinderen.

Beatbox Workshop voor kinderen

Beatbox Workshop

Beatboxen is indrukwekkend en klinkt stoer. Wellicht ken je het van de video's van Nicole Paris, waarin ze met haar vader haar skills toont.

Zo organiseer je creatieve workshops in corona tijd

Hoe verzorgt maX Music creatieve workshops in corona tijd?

Deze pagina wordt regelmatig aangepast op basis van nieuwe landelijke ontwikkelingen en maatregelen.

Vraag: Is maX Music actief in corona tijd?

Antwoord: Ja, we verzorgen nog steeds veel creatieve projecten voor onder meer scholen, gemeentes en kinderdagverblijven. We houden hierbij steeds rekening met de dan geldende voorschriften.

Meespeelconcert Jaap Slingeraap

Een concert op school

Tijdens dit “Meespeelconcert” nemen we basisschool leerlingen mee naar de jungle van Jaap Slingeraap. Daar maken we jungle-geluiden met onze instrumenten en die nemen we zelfs op. 

Echte artiesten komen met instrumenten en geluidsversterking naar jullie locatie om concerten te geven waarin de kinderen zelf ook een rol krijgen.

Creatieve oplossingen voor het lerarentekort PO

introductie

Creatieve organisatie als antwoord op het lerarentekort

Het lerarentekort in het onderwijs wordt steeds nijpender. Zowel in het primair onderwijs / basisonderwijs, als in het voortgezet onderwijs.

Als jij betrokken bent bij een onderwijsomgeving, dan weet je als geen ander welke uitdagingen er liggen.

maX Music helpt jou graag om de planning rond te krijgen zodat het tekort aan leerkrachten op jouw school geen problemen geeft.

Wat is er nu precies allemaal aan de hand? We gaan er even wat dieper op in...

Abonneer op Kinderen