Djembé Workshop als jongerenactiviteit

Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert een groep jongeren in de Djembé Workshop spelen op authentieke Afrikaanse Djembés.

We komen met de houten trommels naar uw locatie. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Elise Damm, De Passie:
"De djembé workshop was erg leuk!! Leerlingen waren enthousiast!! Ik trouwens ook; de workshopleider heeft me nog geleerd om een vel te spannen. :)" 

Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Speciale methodiek

Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de leider van de Djembé Workshop iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de Djembé patronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren deelnemers zich bewust te worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Uiten en samenwerken

Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de deelnemers van de Djembé Workshop zich uiten en samenwerken. Bovenal proeven de jongeren het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Djembé Workshop van maX Music.

Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details Djembé Workshop

De Djembé Workshop duurt maximaal 60 minuten. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep van max. 30 deelnemers van alle leeftijden en leerniveaus.

Benodigdheden
Als klant zorg je voor een lokaal/ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring. De workshopleider neemt zelf de instrumenten mee. Houd rekening met sterke geluidsoverlast.

Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Djembé Workshop

Boek de Djembé Workshop op je eigen locatie vanaf 300 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.