Teambuilding Activiteiten

Bij maX Music geloven we in de waarde van creatieve werkvormen voor teambuilding activiteiten. Het samen improviseren en creëren leidt steeds weer tot een saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers.

Ingesleten patronen in de onderlinge verhoudingen worden gemakkelijker doorbroken, en gevoelige thema's worden bespreekbaar, vaak zelfs met humor. De effecten hiervan zullen nog lang doorklinken op de werkvloer.

Bekijk hieronder ons aanbod en bel ons op +31 (0)85-2016684 voor een vrijblijvend advies.

Waarom teambuilding?
Teambuilding is een veelgebruikte term in organisaties waar mensen moeten samenwerken. Zeker nu reorganisaties aan de orde van de dag zijn. Hoe houdt u uw team productief, gemotiveerd om samen te werken, en niet alleen op het individuele belang gericht?

Creatieve Workshops

In de teambuilding activiteiten van maX Music gaat uw team creatief aan de slag met een muziekstijl, dansstijl, theatervorm of andere kunstdiscipline.

U heeft de keuze uit diverse workshops van Team Painting, Light Graffiti (tekenen met licht) Songwriting, een cd of dvd opnemen, Gospel Zingen, Zeemansliederen Zingen, DJ/Mixen, Rappen, Theatersport, Salsa Dansen, tot aan drummen op afvaltonnen, Latin Percussie en Djembé.

...image
...image
...image
...image
...image

Op elke locatie

In de teambuilding activiteiten bij maX Music wordt u begeleidt door professionals in de muziek- of kunstwereld. Deze artiesten komen naar uw locatie, of dit nu uw bedrijfspand is, een conferentie-oord of een zalencentrum. Onze workshops kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. 

Neem contact op

Wilt u meer informatie over en/of een prijsopgave voor onze teambuilding activiteiten?

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.